+31 (0)75 799 06 00  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
   Login

Overname Buhrs Packaging Solutions

(vlnr) Herco Koeling en Dick Verheij
Beeld Giuseppe Toppers | Danto

Red2Green SME Investments (R2G) heeft – via dochteronderneming Inno Packtech – Buhrs Packaging Solutions overgenomen van eigenaar Dick Verheij. R2G richt zich als investeringsbedrijf op het ondersteunen van midden- en kleinbedrijven. Door de overname volgt Inno Packtech algemeen directeur Herco Koeling de voormalige eigenaar directeur Dick Verheij op. ‘De overname van Buhrs past in de strategie van R2G’, zegt Herco Koeling. ‘R2G richt zich op de ondersteuning van groei, innovatie en het bieden van continuïteit aan succesvolle Nederlandse bedrijven met een bewezen staat van dienst. Buhrs, opgericht in 1908, is daar een goed voorbeeld van. Buhrs heeft zich ontwikkeld tot een internationale onderneming, gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van verpakkingsoplossingen. In alle bescheidenheid mag je Buhrs rekenen tot een toonaangevende speler op de wereldwijde markt. In alle continenten zijn Buhrs systemen operationeel. Wij zien het als een prachtige kans om dit mooie Hollandse bedrijf samen met de medewerkers verder uit te bouwen.’

Over R2G

Red2Green SME Investments is een jong investeringsbedrijf (opgericht in 2022) dat zich toelegt op het ondersteunen van kleine en middelgrote ondernemingen (MKB) bij het bereiken van hun groeidoelstellingen. Met een focus op het bevorderen van innovatie en het creëren van duurzame waarde, biedt R2G strategische begeleiding, kapitaal en operationele ondersteuning om bedrijven te ondersteunen in de dynamische markt van vandaag.

Over Buhrs

Buhrs bestaat 116 jaar. Wat ooit in Zaandam begon als werkplaats waar schepen gerepareerd werden en als smederij voor de buurt, is uitgegroeid tot een internationale onderneming, gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van verpakkingsoplossingen voor Print & Mail en e-Commerce. Het hoofdkantoor en de productiemaatschappij van Buhrs zijn gehuisvest in Zaandam. Daarnaast is Buhrs ook in Japan op twee locaties gevestigd.

MEER INFORMATIE

Herco Koeling  |  T +31 6 46 71 34 66  |  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dick Verheij  |  T +31 6 39 77 56 53  |  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.