+31 (0)75 799 06 00  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
   Login

Canadese AdMill Group kiest voor Buhrs 6000 Paper Sleeve Wrapper verpakkingssysteem

Buhrs 6000 Paper Sleeve Wrapper
Beeld Giuseppe Toppers | Danto

Bij The AdMill Group in Scarborough (Canada) wordt binnenkort een Buhrs 6000 Paper Sleeve Wrapper voor het verpakken van reclamedrukwerk geïnstalleerd. In Canada mogen vanaf 1 januari 2026 deze producten niet meer in folie verpakt worden. Vooruitlopend daarop heeft The AdMill Group nu al gekozen voor een nieuw Buhrs verpakkingssysteem. Het systeem is voorzien van ergonomische feeders die het drukwerk in het verpakkingsproces invoeren. In dat proces worden productsets samengesteld die voor het verpakken – wel of niet gevouwen – naar de Paper Sleeve Wrap module worden getransporteerd. Niet goed verzamelde productsets worden vroegtijdig, voor het vouwen en verpakken, uitgeworpen. Alleen goede sets reclamedrukwerk worden van een papieren sleeve voorzien. Ook dat proces wordt gecontroleerd. De goed verpakte productsets worden in een printstation van een adres voorzien. Dit printstation stelt zich bij het adresseren automatisch in op de dikte van het pakket. Alleen 100% complete en goed verpakte pakketten worden voor bezorging aan de Canadese Post aangeboden.

Over Buhrs

Buhrs bestaat 116 jaar. Wat ooit in Zaandam begon als werkplaats waar schepen gerepareerd werden en als smederij voor de buurt, is uitgegroeid tot een internationale onderneming, gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van verpakkingsoplossingen voor Print & Mail en e-Commerce. Het hoofdkantoor en de productiemaatschappij van Buhrs zijn gehuisvest in Zaandam. Daarnaast is Buhrs ook in Japan gevestigd.

MEER INFORMATIE

Herco Koeling  |  T +31 6 46 71 34 66  |  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.